Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Разглеждайте, проектирайте и изрязвайте всичко от библиотеката с касети Cricut
Оценка
3.1  (7 гласа)
Вашият глас
Резултат
3.2
Тази програма има 1 награда
доверен ИЗТЕГЛЯНЕ 48.8 MB
Един вълнуващ, нов начин да свържете оригиналната си Cricut или Cricut Expression машина към Вашия компютър! С помощта на режеща подложка, разположена на екрана, тази програма Ви дава възможност да разглеждате, проектирате и режете всичко директно от библиотеката с касети Cricut. Каквото виждате, това и изрязвате! С лесния за използване интерфейс и опцията за запазване на новаторски творения, сами ще се убедите, че Cricut DesignStudio е задължителна добавка към Вашата режеща система Cricut!

Cricut DesignStudio включва електронна колекция, съдържаща всички изображения в библиотеката с касети Cricut. Лесното и бързо търсене по ключова дума Ви дава възможност да преглеждате хилядите достъпни изображения, докато откриете перфектната буква, форма или фраза, която ще превърне Вашия проект в едно ново, смайващо творение! Онлайн актуализациите няма да оставят Cricut DesignStudio без ново съдържание – разглеждайте най-новите и най-страхотните касети Cricut!

Добавете Cricut дизайни в своето собствено работно студио! С режещата подложка на екрана можете да проектирате свой собствен уникален макет чрез придвижване, преустройване, въртене, преоразмеряване, промяна на наклона и свързване на букви, форми и фрази от която и да е от касетите. Лесно съхранение на Вашите уникални оформления за по-късно или за споделяне с другите!
Информацията е актуализирана на:

SI Коментари

Благодарим ви за оценката на програмата!
Моля, добавете коментар, обясняващ мотивите за гласа ви.
0 коментари
Вашият глас:

Facebook Коментари