Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Utforska, designa, och klippa hela Cricut Patron Bibliotek
Användarbetyg
3.1  (7 röster)
Ditt betyg
Betyg
3.2
Detta program fått 1 utmärkelse
tillförlitlig NEDLADDNING 48.8 MB
Det är ett nytt och spännande sätt att ansluta din ursprungliga Cricut eller Cricut Expression maskin till din dator! Med hjälp av en på skärmen skärmatta, ger detta program dig möjlighet att utforska, designa, och klippa hela Cricut Patron Bibliotek. Vad Du Ser Är Vad Du Klipper! Med ett användarvänligt gränssnitt och möjligheten att spara dina innovativa skapelser, kommer du att upptäcka att Cricut DesignStudio är ett måste komplement till din Cricut cutting system!

Cricut DesignStudio innehåller en elektronisk insamling av varje bild som finns inom Cricut patron bibliotek. Med enkla och snabba sökningar med nyckelord kan du söka genom 1000-tals bilder som finns för att hitta den perfekta bokstaven, form, eller en fras som kommer att förvandla ditt projekt till en ny fantastisk skapelse! Online-uppdateringar kommer också att hålla Cricut DesignStudio försedd med nytt innehåll som blivit tillgängligt, så att du kan utforska den senaste och största Cricut patroner!

Ta med Cricut design till din egen hantverks studio! Genom att använda skär-mattan på skärmen , kan du designa din unika skär-layout genom att flytta, omorganisera, rotera, ändra storlek, skevning, svetsning och bokstäver, former och fraser från vilken tillgänglig Cricut patron som helst. Spara enkelt dina unika layouter för senare användning, eller för att dela med andra!
Info uppdaterad:

SI Kommentarer

Tack för att du betygsatt programmet!
Vänligen lägg till en kommentar som förklarar resonemanget bakom din röst.
0 kommentarer
Ditt betyg:

Facebook Kommentarer