Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Utforsk, design og klipp ut hele Cricut Cartridge Bibliotek
Brukervurdering
3.1  (7 stemmer)
Din stemme
Score
3.2
Dette programmet har mottatt 1 utmerkelse
klarert NEDLASTING 48.8 MB
Det er en spennende ny måte å koble den originale Cricut eller Cricut Expression maskinen til din datamaskin! Ved hjelp av en klippematte som er på skjermen, dette programmet lar deg utforske, designe og klippe ut hele Cricut Cartridge Biblioteket. Hva du ser er hva du klipper! Med et brukervennlig grensesnitt og evnen til å lagre dine innovative kreasjoner, vil du oppdage at Cricut DesignStudio er en viktig tillegg til din Cricut klippesystem!

Cricut DesignStudio inneholder en elektronisk innsamling av bilder funnet i Cricut Cartridge bibliotek. Enkelt og raskt søk av nøkkeleord gir deg mulighet å gå gjennom tusener av tilgjengelige bilder for å finne det perfekte brev, form, eller frase som vil forvandle ditt prosjekt i en ny fantastisk kreasjon! Online oppdateringer vil også holde Cricut DesignStudio ajour med nytt innhold, slik at du kan utforske den nyeste og beste Cricut patroner!

Ta med Cricut design til din egen håndverk studio! Ved bruk av on-screen klippematet, kan du designe din helt unike kutteoppsett ved flytting, organisering, rotering, skalering, forskyvning og sveising av bokstaver, former og uttrykk fra alle Cricut patroner som er tilgjengelig. Du kan enkelt lagre dine unike oppsett for senere bruk eller for å dele det med andre!
Info oppdatert den:

SI Kommentarer

Takk for at du vurderte programmet!
Vennligst legg igjen en kommentar for å forklare begrunnelsen bak din stemme.
0 Kommentarer
Din stemme:

Facebook Kommentarer