Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Tutki, luo ja leikkaa täyden Cricut Cartridge-kirjaston kanssa
Käyttäjän arviointi
3.1  (7 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
3.2
Tämä ohjelma sai 1 palkintoa
luotettava LATAA 48.8 MB
Se on uusi ja jännittävä tapa liittää alkuperäinen Cricut tai Cricut Expression-koneesi tietokoneeseen! Käyttämällä leikkausmattoa näytöllä, tämän ohjelman avulla voit tutkia, suunnitella sekä leikata valmista Cricut Cartridge-kirjastoa. Se mitä näet on sitä mitä pian leikkaat! Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä innovatiivisten luomusten tallennusmahdollisuuden avulla, huomaat pian että Cricut DesignStudio on lisäosa joka on aivan pakko saada!

Cricut DesignStudio sisältää sähköisen kokoelman jokaisesta kuvasta joka löytyy Cricut Cartridge-kirjastosta. Yksinkertaisen ja nopean avainsanahaun avulla selaat äkkiä tuhansittain saatavilla olevia kuvia löytääksesi sen täydellisen kirjaimen, muodon tai lauseen, joka tekee projektistasi upean luomuksen! Online-päivitykset pitävät Cricut DesignStudion aina täynnä uutta sisältöä joka on saatavilla heti, joten voit tutkia aina enemmän ja enemmän uusimpia Cricut Cartridge-kirjaston juttuja!

Tuo Cricut omaan luomis studioosi! Käyttämällä näytöllä olevaa leikkausmattoa, voit suunnitella uniikkeja leikkauksia liikuttelemalla, järjestelemällä, kääntelemällä, kokoa muuttamalla, vääntelemällä kirjaimia, muotoja ja lauseita mistä tahansa Cricut Cartridge-kirjaston kuvasta tahansa. Helppo tallennus kaikille ainutlaatuisille luomuksille myöhempää käyttöä tai muille jakamista varten!
Tiedot päivitetty:

SI Kommentit

Kiitos arvostelustasi!
Voit lisätä kommentin, ja selittää perustelut äänellesi.
0 kommentit
Sinun äänesi:

Facebook Kommentit