Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

A teljes Cricut Séma Katalógus felfedezése, megtervezése és kivágása
Értékelés
3.1  (7 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.2
A program 1 díjat kapott
biztonságos LETÖLTÉS 48.8 MB
Egy új, izgalmas módja, hogy eredeti Cricut vagy Cricut Expression vágógépét számítógépéhez csatlakoztassa! Egy képernyőn megjelenő vágólapot használva a program lehetővé teszi Önnek, hogy felfedezze, megtervezze és kivágja a teljes Cricut Séma Katalógust. Vágod, Amit Látsz! Felhasználóbarát felületével és újszerű alkotásai elmentésének lehetőségével rájön majd, hogy a Cricut DesignStudio az Ön Cricut vágórendszerének nélkülözhetetlen összetevője!

A Cricut DesignStudio tartalmazza a Cricut Séma Katalógusban található összes kép elektronikus gyűjteményét. Az egyszerű és gyors kulcsszavas keresések lehetővé teszik, hogy a rendelkezésre álló 1000 kép között keresve Ön megtalálja a tökéletes betűt, formát, vagy kifejezést, mely projektjét egy új, lenyűgöző alkotássá alakítja! Ugyanakkor az online frissítések ellátják a Cricut DesignStudio -t minden elérhető új tartalommal, hogy Ön felfedezhesse a legújabb és legnagyszerűbb Cricut papíralakokat!

Hozza a Cricut mintákat saját kézműves stúdiójába! A képernyőn megjelenő vágólapot használva, Ön megtervezheti saját, egyedi kivágó formáit a Cricut papíralakok betűinek, formáinak és kifejezéseinek mozgatásával, átrendezésével, elforgatásával, átméretezésével, elferdítésével és összeillesztésével. Mentse el könnyedén egyedi kialakítású sémarendszerét későbbi használatra, vagy hogy megossza másokkal!
Információ frissítve:

SI Hozzászólások

Köszönjük, hogy értékelte a programot!
Kérjük adja meg az értékelését meghatározó tényezőket.
0 hozzászólások
Az Ön szavazata:

Facebook Hozzászólások