Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Melajah, mereka, dan memotong Cricut Cartridge Library yang sempurna
Penarafan
3.1  (7 undian)
Undian anda
Skor
3.2
Program ini menerima 1 anugerah
Dipercayai MUAT TURUN 48.8 MB
Inilah cara baru yang menarik untuk menghubungkan Cricut asal anda atau mesin Cricut Expression pada komputer anda! Menggunakan pemotong atas skrin, program ini membolehkan anda untuk menjelajah, mereka, dan memotong Cricut Cartridge Library yang sempurna. Apa Yang Anda Lihat Itu Yang Anda Potong! Dengan antara muka yang mesra-pengguna dan kelebihan untuk menyimpan ciptaan inovatif anda, anda akan mendapati bahawa Cricut DesignStudio adalah perisian yang wajib anda miliki di samping sistem pemotong Cricut anda!

Cricut DesignStudio disediakan dengan koleksi elektronik bagi semua gambar yang ada di dalam pustaka Cricut cartridge. Carian yang mudah dan pantas membolehkan anda untuk mencari melalui seribu gambar yang tersedia untuk padankan huruf, bentuk, atau kata yang akan mengubah projek anda menjadi ciptaan yang menakjubkan! Kemaskini atas talian juga akan melengkapi Cricut DesignStudio dengan kandungan baru yang membolehkan anda menjelajah Cricut cartridges yang terbaru dan terhebat!

Membawa rekaan Cricut kepada studio seni anda! Dengan menggunakan pemotong atas skrin, anda boleh mereka susun potongan yang unik dengan menggerakkan, menyusun semula, memusingkan, mengubah saiz, mencondongkan, dan mengimpal huruf, membentuk, dan frasa dari mana-mana Cricut cartridge yang tersedia. Dengan mudah menyimpan rekabentuk anda yang lain dari yang lain untuk kegunaan kemudian atau untuk dikongsikan dengan orang lain!
Maklumat dikemas kini pada:

SI Komen

Terima kasih kerana membuat penilaian untuk program ini
Sila tambah komen menjelaskan sebab disebalik undian anda.
0 komen
Undian anda:

Facebook Komen