Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Udforsk, design -, og skær den komplette Cricut Cartridge Library
Brugerscore
3.1  (7 stemmer)
Din stemme
Score
3.2
Dette program modtog 1 præmier
Pålidelig DOWNLOAD 48.8 MB
Det er en spændende ny måde at forbinde din oprindelige Cricut eller Cricut Expression maskinen til din computer! Ved hjælp af en on-screen skæreunderlag, dette program giver dig mulighed for at udforske, design -, og skær den komplette Cricut Cartridge Library. Hvad You See Is What You Cut! Med en brugervenlig grænseflade og muligheden for at gemme dine innovative kreationer, vil du opdage, at den Cricut DesignStudio er et must-have supplement til din Cricut cutting system!
Cricut DesignStudio omfatter en elektronisk samling af hvert billede, der findes i Cricut patron bibliotek. Enkel og hurtig søgeord søgninger giver dig mulighed for at søge gennem 1000s billeder til rådighed, til at finde det perfekte brev, form, eller en sætning, der vil forvandle dit projekt til en ny fantastisk skabelse! Online opdateringer vil også holde Cricut DesignStudio leveret med et nyt indhold, der bliver til rådighed, så du kan udforske de nyeste og største Cricut patroner!
Bringe Cricut designs til din egen craft studio! Ved hjælp af on-screen skæreunderlag, kan du designe dit unikke skære layout ved at flytte, omorganisering, rotere, ændre størrelse, skævvridning, og svejsning bogstaver, former og udtryk fra enhver Cricut patron til rådighed. Nemt gemme dine one-of-a-kind layouts til senere brug eller til at dele med andre!
Information opdateret:

SI kommentarer

Tak for din bedømmelse af programmet!
Tilføj venligst en kommentar der forklarer baggrunden for din stemme.
0 kommentarer
Din stemme:

Facebook kommentarer