Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio

Onderzoek, ontwerp en snijd de volledige Cricut patronen bibliotheek
Gebruikerswaardering
3.1  (7 stemmen)
Jouw stem
Score
3.2
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
veilige DOWNLOAD 48.8 MB
Het is een nieuwe fascinerende manier om uw originele Cricut of Cricut Expression te verbinden met uw computer! Gebruik de op het beeldscherm weergegeven snijmat om te verkennen, ontwerpen en de Cricut patronen bibliotheek uit te snijden. Wat u ziet is wat u snijdt! Met de gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving en de mogelijkheid om uw innovatieve creaties op te slaan, zult u ontdekken dat de Cricut DesignStudio een noodzakelijk aanvulling op uw Cricut snij systeem is!

Cricut DesignStudio bevat een elektronische verzameling van alle gevonden afbeelding binnen de Cricut patronen bibliotheek. Door middel van eenvoudige en snelle zoekopdrachten kunt u bladeren door de duizenden afbeeldingen die voor de perfecte letter, vorm of zin beschikbaar zijn en uw project tot een prachtige creatie maakt! Door de online updates zal Circut DesignStudio u blijven bevoorraden met de nieuwste inhoud die beschikbaar is, om u de nieuwste en belangrijkste Circut patronen te laten ontdekken!

Verplaatst Cricut ontwerpen naar uw eigen handwerkstudio! Door het gebruik van de op het beeldscherm weergegeven snijmat, kunt u het ontwerp van het unieke te snijden product weergeven, door dit te verplaatsen, reorganiseren, roteren, schalen, schuin zetten, letters en zinnen te vormen die bij alle Cricut patronen beschikbaar zijn. Eenvoudig op te slaan als uniek ontwerp voor later gebruik of om te delen met anderen!
Info vernieuwd op:

SI reacties

Bedankt voor het beoordelen van het programma!
Voeg een verklarende reactie toe aan je stem.
0 reacties
Jouw stem:

Facebook reacties