Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio 1.0

Creates, edits and displays circuit design projects
Käyttäjän arviointi
3.2  (19 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
1.0.40422 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Provo Craft & Novelty
Build and cut the complete circuit cartridge library by accessing the existing design projects or creating new ones with the help of multiple tools for previewing, modifying and otherwise editing all circuit elements. The suite features an on-screen cutting mat to visualize applied changes.
Se on uusi ja jännittävä tapa liittää alkuperäinen Cricut tai Cricut Expression-koneesi tietokoneeseen! Käyttämällä leikkausmattoa näytöllä, tämän ohjelman avulla voit tutkia, suunnitella sekä leikata valmista Cricut Cartridge-kirjastoa. Se mitä näet on sitä mitä pian leikkaat! Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä innovatiivisten luomusten tallennusmahdollisuuden avulla, huomaat pian että Cricut DesignStudio on lisäosa joka on aivan pakko saada!

Cricut DesignStudio sisältää sähköisen kokoelman jokaisesta kuvasta joka löytyy Cricut Cartridge-kirjastosta. Yksinkertaisen ja nopean avainsanahaun avulla selaat äkkiä tuhansittain saatavilla olevia kuvia löytääksesi sen täydellisen kirjaimen, muodon tai lauseen, joka tekee projektistasi upean luomuksen! Online-päivitykset pitävät Cricut DesignStudion aina täynnä uutta sisältöä joka on saatavilla heti, joten voit tutkia aina enemmän ja enemmän uusimpia Cricut Cartridge-kirjaston juttuja!

Tuo Cricut omaan luomis studioosi! Käyttämällä näytöllä olevaa leikkausmattoa, voit suunnitella uniikkeja leikkauksia liikuttelemalla, järjestelemällä, kääntelemällä, kokoa muuttamalla, vääntelemällä kirjaimia, muotoja ja lauseita mistä tahansa Cricut Cartridge-kirjaston kuvasta tahansa. Helppo tallennus kaikille ainutlaatuisille luomuksille myöhempää käyttöä tai muille jakamista varten!
Tiedot päivitetty: