Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio 1.0

Creates, edits and displays circuit design projects
Értékelés
3.2  (19 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
1.0.40422 (Összes)
Fejlesztő:
Provo Craft & Novelty
Build and cut the complete circuit cartridge library by accessing the existing design projects or creating new ones with the help of multiple tools for previewing, modifying and otherwise editing all circuit elements. The suite features an on-screen cutting mat to visualize applied changes.
Egy új, izgalmas módja, hogy eredeti Cricut vagy Cricut Expression vágógépét számítógépéhez csatlakoztassa! Egy képernyőn megjelenő vágólapot használva a program lehetővé teszi Önnek, hogy felfedezze, megtervezze és kivágja a teljes Cricut Séma Katalógust. Vágod, Amit Látsz! Felhasználóbarát felületével és újszerű alkotásai elmentésének lehetőségével rájön majd, hogy a Cricut DesignStudio az Ön Cricut vágórendszerének nélkülözhetetlen összetevője!

A Cricut DesignStudio tartalmazza a Cricut Séma Katalógusban található összes kép elektronikus gyűjteményét. Az egyszerű és gyors kulcsszavas keresések lehetővé teszik, hogy a rendelkezésre álló 1000 kép között keresve Ön megtalálja a tökéletes betűt, formát, vagy kifejezést, mely projektjét egy új, lenyűgöző alkotássá alakítja! Ugyanakkor az online frissítések ellátják a Cricut DesignStudio -t minden elérhető új tartalommal, hogy Ön felfedezhesse a legújabb és legnagyszerűbb Cricut papíralakokat!

Hozza a Cricut mintákat saját kézműves stúdiójába! A képernyőn megjelenő vágólapot használva, Ön megtervezheti saját, egyedi kivágó formáit a Cricut papíralakok betűinek, formáinak és kifejezéseinek mozgatásával, átrendezésével, elforgatásával, átméretezésével, elferdítésével és összeillesztésével. Mentse el könnyedén egyedi kialakítású sémarendszerét későbbi használatra, vagy hogy megossza másokkal!
Információ frissítve: