Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio 1.0

Creates, edits and displays circuit design projects
Evaluare utilizator
3.2  (19 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.0.40422 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Provo Craft & Novelty
Build and cut the complete circuit cartridge library by accessing the existing design projects or creating new ones with the help of multiple tools for previewing, modifying and otherwise editing all circuit elements. The suite features an on-screen cutting mat to visualize applied changes.
Este un nou mod interesant de a vă conecta mașina originală Cricut sau mașina Cricut Expression la calculatorul dumneavoastră! Folosind un mat de tăiere afișat pe ecran, acest program vă permite să explorați, proiectați și sa tăiați folosind modelele din librăria Circut Cartridge. Ceea ce vedeți, e ceea ce tăiați! Cu o interfață ușoară pentru utilizator și și cu capacitatea de a vă salva creațiile inovatoare, veți descoperi că Cricut DesignStudio este o componentă must-have pentru sistemul dumneavoastră Cricut Cutting!

Cricut DesignStudio include și o colecție electronică a fiecărei imagini găsite în librăria Cricut Cartridge. Căutări simple și rapide de cuvinte cheie, vă permit să căutați prin 1000 de imagini disponibile pentru a găsi acea litera, formă, sau frază perfecta care va transform proiectul într-o nouă creație uimitoare! Actualizările online vor menține, de asemenea, Cricut DesignStudio alimentat cu orice conținut nou care devine disponibil, permițându-vă să explorați cele mai recente și mai mari cartușe Cricut!

Aduceți design-urile Cricut la propriile studiouri de creație! Folosind șablonul de tăiere disponibil pe ecran, aveți posibilitatea să proiectați schema unică de tăiere prin mutarea, reorganizarea, rotirea, redimensionarea, înclinarea și unirea literelor, formelor, și frazelor de la oricare cartuș Cricut disponibil. Salvați cu ușurință schema unică pentru folosirea ulterioară sau pentru a o împărtăși cu alții!
Informații actualizate în data de: