Cricut DesignStudio

Cricut DesignStudio 1.0

Creates, edits and displays circuit design projects
Penarafan
3.2  (19 undian)
Undian anda
Versi terkini:
1.0.40422 (Lihat semua)
Pembangun:
Provo Craft & Novelty
Build and cut the complete circuit cartridge library by accessing the existing design projects or creating new ones with the help of multiple tools for previewing, modifying and otherwise editing all circuit elements. The suite features an on-screen cutting mat to visualize applied changes.
Inilah cara baru yang menarik untuk menghubungkan Cricut asal anda atau mesin Cricut Expression pada komputer anda! Menggunakan pemotong atas skrin, program ini membolehkan anda untuk menjelajah, mereka, dan memotong Cricut Cartridge Library yang sempurna. Apa Yang Anda Lihat Itu Yang Anda Potong! Dengan antara muka yang mesra-pengguna dan kelebihan untuk menyimpan ciptaan inovatif anda, anda akan mendapati bahawa Cricut DesignStudio adalah perisian yang wajib anda miliki di samping sistem pemotong Cricut anda!

Cricut DesignStudio disediakan dengan koleksi elektronik bagi semua gambar yang ada di dalam pustaka Cricut cartridge. Carian yang mudah dan pantas membolehkan anda untuk mencari melalui seribu gambar yang tersedia untuk padankan huruf, bentuk, atau kata yang akan mengubah projek anda menjadi ciptaan yang menakjubkan! Kemaskini atas talian juga akan melengkapi Cricut DesignStudio dengan kandungan baru yang membolehkan anda menjelajah Cricut cartridges yang terbaru dan terhebat!

Membawa rekaan Cricut kepada studio seni anda! Dengan menggunakan pemotong atas skrin, anda boleh mereka susun potongan yang unik dengan menggerakkan, menyusun semula, memusingkan, mengubah saiz, mencondongkan, dan mengimpal huruf, membentuk, dan frasa dari mana-mana Cricut cartridge yang tersedia. Dengan mudah menyimpan rekabentuk anda yang lain dari yang lain untuk kegunaan kemudian atau untuk dikongsikan dengan orang lain!
Maklumat dikemas kini pada: